За мен

DSC_5169Млад, високо-мотивиран учител, който е отворен към новите методи на преподаване и съвременните технологии. Завършила Начална училищна педагогика и чужд език във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.  Допълнителната ми квалификация по „Английски език и литература в средните училища“ ми позволява да обучавам и подрастващи в прогимназиален и гимназиален етап на обучение. Различните възрастови групи ми дават основание непрекъснато да усъвършенствам знанията и уменията си.

Приветствам идеята за учене през целия живот, затова постоянно се включвам в различни квалификации и семинари. Защитила съм 4. професионална квалификационна степен по английски език и  специализация на тема: „Усвояване на лексика чрез използване на уеб-инструмента QUIZLET в обучението по английски език в трети клас.“, за присъждане на трета професионална квалификационна степен.

Понастоящем съм докторант по „Теория на възпитанието и дидактиката“ към ТУ-София, филиал Сливен.

Advertisements

2 thoughts on “За мен

 1. Pavlina Stefanowa 02/09/2016 / 13:02

  Здравейте госпожо Тенева,
  Много съм впечатлена от вашето портфолио, от уроците, които сте качили и от опита ви като цяло. Мисля, че сме се виждали някъде, предполагам или на регионални кръгове на Spelling Bee или на семинари на Express Publishing. Много ще се радвам да се запознаем лично, ако се срещнем отново.
  Много ми харесва Quzlet и след като го разгледам подробно ще започна да го използвам. Коя програма използвахте за създаването на това портфолио?
  Успехи!
  Поздрави,
  Павлина Стефанова
  СУ „В. Левски“ – Карлово

  Like

  • vltcholakova 02/09/2016 / 19:06

   Здравейте! Благодаря за хубавите думи! Вероятно е да сме се виждали по състезания и семинари. Аз също ще се радвам да се запознаем лично. Когато решите да започнете работа с Quizlet и имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.

   Портфолиото съм го изработила с безплатната платформа wordpress.com, а сайта за уроци с платформата weebly.com. И двете са лесни за употреба и ако желаете мога да помогна при нужда.

   Пожелавам Ви спорна и успешна учебна година!

   Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s