Представяне на програмата „Обещаващи лидери в образованието“ – ELTP 2016

Днес бе представена програмата „Обещаващи лидери в образованието“ – ELTP 2016 пред учители и директори от обл. Сливен, по инициатива на РУО-Сливен. Домакин на събитието бе Основно училище „Д-р Иван Селимински“.

 

Педагогическата колегия бе запозната с целта на програмата и дейностите, които бяха извършени по време на обучението. Представи се накратко и методът „Дизайн на урока с фокус върху разбирането“ и модел на планиране „отзад-напред“. Присъстващите учители споделиха, че всъщност , една част от подходите и дейностите ги правят в класната стая и намират идеята за паниране на „отзад-напред“ за нещо, което могат да приложат в практиката си.

 

Седмица по-рано, програмата методът „Дизайн на урока с фокус върху разбирането бяха представени  на училищно равнище, пред педагогическата колегия и ръководството на СУ „Константин Константинов“, както и пред студенти в ИПФ-Сливен.

 

Благодаря за гостоприемството на ОУ „Д-р Иван Селимински“,  за подкрепата на РУО-Сливен, ст. експерт по чужди езици В. Бонева, ръководството и екипа преподаватели в СУ „Константин Константинов“, както и на всички присъстващи!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s